vrijdag 18 juli 2014

mickey mouse vernederd superhelden



Thor is vanaf nu een vrouw en captain america is vanaf nu een neger!? Ik had al angstgevoelens bij de overname van Marvel door Disney.  Disney wordt op internet geasocieerd met satanisten/illuminatie. Mickey mousse zou een cartoonversie duivel zijn. In de bekende tekenfilm Fatasia zou dit naar voren komen op speels wijze zodat kinderen(andere kijkers) ermee gehersenspoeld worden. Als je naar vertraagde beelden kijkt van het slot zie je hoe een angstaanjagende wolk de huiskamers binnendringt wat tv kijkers symboliseert. De vraag die zich opdringt is wat doet dit in een  tekenfilm bedoeld voor kinderen? 
Mijn angstgevoelens zijn nu volledig bewaarheid geworden. Wellicht willen de satanisten/illuminatie achter Disney de helden waaraan kinderen,jongens, zich jarenlang gespiegeld hebben veranderen. bijvoorbeeld door justin bieber ,de mickey mouse club of Miley Cyrus. Een angstaanjagende gedachte.

Ik dacht nog bij de overname, als ze maar van de superhelden afblijven en zich niet met de verhaallijnen bemoeien enzo. Ik ben gek op superheldenstrips, ik had er vroeger geen eens heel erg veel en nu geen 1 meer. Ik las ze wel veel. Vrij recent kwamen er allemaal films van superhelden uit, wat tot dusver op een sof uit was gelopen, die daadwerkelijk tof waren. Het gevoel was weer helemaal terug ik wil ze allemaal zien liefst in de bioscoop. Spiderman en Superman vind ik nog niet gelukt. Batman is tegenwoordig oke x-men matig en Avengers gewoon heel tof met daarnaast verhalen van de afzonderlijke helden die in de diverse films terugkomen Iron man, Thor Captain America, en hun versie van de Hulk. Heel gaaf. Voor achtergrond informatie moet je zo eigenlijk allemaal kijken. Laat dit nu in handen zijn gekomen van Disney Aan de filmscripts mogen ze gelukkig niet komen maar bij de strips zijn ze al aan het toeslaan. Overigens vallen superman en Batman niet onder Marvel.

Dat Thor een vrouw wordt en captain America een neger is niet alleen een vernedering van deze karakters (De blonde captain america zou er mee stoppen, een superheld die er mee stopt....? )maar een vernedering van blonde mannen in het algemeen. Het waarom is bij Thor ook niet duidelijk omdat er uit Asgard al vrouwelijke heldinnen rondlopen zoals de Walkure, met verschillend uiterlijk overigens. Dat pas bij de verhaallijn van de walkure niet eens bedacht door Marvel maar rechtstreeks overgenomen uit Noorse mythologie.Disney/illuminatie/satanisten gaan nu rommelen met deze oude verhalen, van voor de bijbel over het ontstaan van de mensheid en de uitleg van hoe het universum in elkaar steekt, doodeng. 

Er is toch al een tendens te zien in reclames en videoclips dat een blonde vrouw aan een neger gekoppeld dient te worden. Liefst een rapper met een model. Doutzen Kroes bijvoorbeeld. Dat is wat de elite achter Disney wil opleggen als ideaalbeeld voor de massa. Ik ben , als blonde god van de donder, hier woedend over vandaar dit blog.





http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3690798/2014/07/17/Geslachtsverandering-Thor-schokt-veel-trouwe-stripfans.dhtml

http://tweakers.net/nieuws/62198/disney-koopt-marvel-voor-vier-miljard-dollar.html

http://www.nieuws.nl/entertainment/20140717/Nieuwe-look-voor-Iron-Man-en-Captain-America

Geen opmerkingen:

Een reactie posten