vrijdag 18 januari 2019

Ans Boersma: crimineel of spionne?

Deze journaliste van het Financieel Dagblad was gisteren prominent in het nieuws toen zij door Turkije werd uitgezet.

Turkije deed dit na informatie te hebben ontvangen, over haar, van het OM. Zij zou banden hebben met Al Nusra een terreurorganisatie/rebellengroepering uit Syriƫ.

Zij zelf heeft verklaard een relatie gehad te hebben met iemand van Al Nusra in Nederland.

Mijn vraag aan het Financieel Dagblad; Wat doet journaliste in Turkije wat ze niet in Nederland kan doen? Voor informatie kun je ook naar de ambassade. Voor een financieel artikel lijkt het al helemaal niet nodig. Moet deze mevrouw niet ontslagen worden?

Of zij is crimineel en daarom contacten aan het leggen geweest in Turkije en wellicht Syriƫ of zij is een spionne. Spion en crimineel ligt dicht bij elkaar. Dit is niet voor een artikel in het financieel dagblad geweest. Een mooi, redelijk onschuldig ogende, jonge vrouw dat is ook precies hoe je een spionne/crimineel kunt verwachtten. Spannend en makkelijk geld verdienen, jonge vrouwen staan er voor in de rij.

Zij wordt nu door het OM beschuldigd van valsheid in geschrifte. Zij heeft vermoedelijk deze terrorist aan een verblijfsvergunning in NL geholpen. Het is dus vermoedelijk niet zo dat ze toevallig in Nederland of Turkije bij een ontmoeting een relatie kreeg. Zelfs al was het een toevallig relatie zegt dit toch veel over deze mevrouw. Ze moest zich schamen.Ik geloof niet in haar onschuld en hoop dat zij keihard wordt aangepakt voor: een terrorist helpen aan een verblijfsvergunning.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten