zondag 22 oktober 2023

Cocu moet per direct ontslagen worden

 

Opstelling Vitesse:

(5-3-2) (van rechts naar links)

 Doel:                                                Room

 Verdediging:    Manhoef                             Arcus, Oroz, Isimat-Mirin                             Pinto    

  Middenveld:                       Domgjoni,    Van Ginkel,        Meulensteen       

 

  Aanval:                                 Pröpper (Persson de laatste die nog staat)                Hamulic (bij gebrek aan een echte spits in mijn ogen meer een middenvelder als het al een voetballer is)

 

 

 

 

 

Opmerkingen: is Pröpper geblesseerd? Kan op het middenveld. Sankoh hadden ze voor een 2de jaar kunnen huren van Stuttgart maar dat hebben ze niet gedaan die speelt nu bij Heracles dat hem wel heeft gehuurd. Een blunder/gebrek aan inzicht want nu heb je geen spits.

Reserves:

Doel: Schubert (Duitser, goeie keeper)

Verdediging: Hendriks (matig) Cornelisse (Betrouwbaar kan linksback en in het centrum)

Middenvelder: Kozlowski(kan mogelijk aanvallende back spelen) Tielemans (waardeloos absoluut niet in de basis was vorig jaar een eerste divisiespeler! Dat zie je terug.

Aanval: Jonathans, Voelkering persson (NL crimineel van de familie Persoon), Boutrah, Buitink (zeer matig), Fofana (hopelijk kan die het niveau snel oppikken zijn niveau is nu eerste divisie en is geblesseerd tot winterstop).

 

De Regt (eruit zo slecht), Ebring(is veel te jong met 17 jaar dat kan niet) Van Duivenboden (eruit waardeloos)

Van Zwam en Altena kun je nog niet serieus meenemen.

Conclusie: zeer mager team Cocu: die niets van dit alles zag aankomen, dient per direct ontslagen te worden vanwege incompetentie. Hij heeft nu wat pech met blessures maar zelfs met die erbij is het heel mager en is er geen inpasbare jeugd het is leeg gesaboteerd bij Vitesse, het is hopeloos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten