maandag 21 maart 2016

Matchfixing PSV-Ajax 0-2


Op basis van de doelpunten uit de samenvatting vermoed ik matchfixing.

Doelpunt 1 viel binnen 2 minuten. Milik scoorde uit een voorzet, ik weet niet emer van wie. Het opmerkelijke hierbij was dat Moreno en  met vooral Bruma daar niet waren. Terwijl zij de centrale verdedigers zijn. Arias was nog in de buurt en Guardado. Als  je de herhaling dan ziet zie je dat Bruma opzichtig wegloopt , de verkeerde kant uit en dan gaat staan kijken. Hij zegt voor de camera dat hij aan het doordekken was… Op wie en op wat na amper 2 minuten is niet duidelijk. De centrumspits van de tegenstander is de man van Bruma, wat valt er dan door te dekken. Als de tegenstander met 2 centrumspitsen had gespeeld was het een ander verhaal geweest maar het Ajax systeem mag bekend zijn. Het was ook niet zo dat Milik gerouleerd had met een ander en dat die werd aangespeeld in de spitspositie. Dat komt ook omdat d Pool dat rouleren niet beheerst. Nee, het was gewoon Milik de spits van Ajax die compleet werd vrijgelaten door het centrale duo, waarvan ik Bruma de hoofdschuldige acht. Dat moet Cocu toch ook zien? Dat moet bondscoach Blind toch ook zien?

Doelpunt 2 was een schotje van El Ghazi waarbij Zoet opzichtig 5 meter voor zijn doel stond. De commentator prees dit schot… wat een halve meter ban de doelpaal binnen viel. Dat is ruim. Waarom had Zoet die bal dan niet? Gedeeltelijk omdat hij 5 meter voor zijn doel stond met als gevolg dat de bal wel erg snel je passeert. De bal is eerder bij je, je hebt dan minder tijd om te reageren. Nog steeds was dit, uiterst zwakke schotje, houdbaar. Zoet duikt niet maar gaat op zijn arm liggen. Zoet en Bruma waren dus volgens mij omgekocht. Luuk de Jong ook. Zo matig als die speelde, woensdag tegen Atletico al, en nu weer zonder gevlogen. Nog steeds is Luuk een betere keus in oranje dan Vincent Janssen die mocht scoren vanuit buitenspelpositie in een andere wedstrijd in de mickeymoussecompetitie waar hij nu zelfs topscorer is tot schande van de andere spitsen en alle verdedigers.

De omkoping  vind niet perse door een goksyndicaat uit Singapore maar gewoon, door de tegenstander.

Waar onderzoek naar gedaan moet worden behalve matchfixing is ook competitiefixing  en tenslotte Carrièrefixing.

Ik zei het al in een eerder blog maar het huidige oranje bestaat bijna volledig uit criminelen die zich geregeld laten omkopen. Nu spelers ook in het bestuur plaatsnemen is het ook daar zichtbaar ook de scheidrechters zijn erbij betrokken en het bondsbestuur en de uefa/fifa zijn ervan doortrokken. Binnenkort weer een oefeninterland met louter criminelen die opzichtig dronken lopen te kloten. Leuk…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten