donderdag 3 maart 2016

Directeur KNVB maakt het Twente onnodig moeiljk


Ik las het volgende bericht in de Telegraaf:

KNVB: Grote kans dat Twente licentie verliest

 wo 02 mrt 2016, 16:55

KNVB-directeur Bert van Oostveen is bijzonder pessimistisch over de toekomst van FC Twente. De kans dat de club volgend jaar nog betaald voetbal speelt, is volgens hem niet heel erg groot.

,,Een snelle rekensom leert mij dat het niet ondenkbeeldig is dat FC Twente de licentie verliest. Ik ben niet optimistisch'', aldus Van Oostveen tegen BNR. ,,De club hangt aan een zijden draadje. Ik acht de kans groter dat ze volgend jaar geen betaald voetbal spelen dan wel'', vertelde hij tegen RTV Oost.

"Er ligt een aantal vuiltjes uit het verleden en die zijn ontzettend lastig op te lossen. Ik denk dat je Houdini en Hans Klok tegelijkertijd nodig hebt om als Twente hieruit te komen", tekende de NOS op uit de mond van Van Oostveen.

FC Twente raakte in grote problemen door torenhoge ambities en moest gered worden door de gemeente. De club werkt aan een schuldsanering en moet voor 1 mei een akkoord hebben met de schuldeisers en een sluitende begroting kunnen presenteren. einde bericht.

 Mijn commentaar: Daarmee maakt Van Oostveen het Twente onnodig moeilijk. Het is toch niet de taak van een KNVB directeur om een gerenommeerde club de doodsteek te geven!? Eigenlijk zou Twente Van Oostveen aan moeten klagen want potentiële sponsors of personeel haken hierdoor misschien af.
Er is niets aan de hand. Het gaat zo goed dat 3 punten aftrek Twente nu niet meer zou deren. Ook omdat het met concurrenten zo slecht gaat. Let wel het gaat nu alleen om lijfsbehoud .Aan de (achterlijke) play offs voor Europees voetbal mag Twente niet mee doen vanwege de opgelegde straf die Twente voor 3 jaar uitsluit voor Europees voetbal.

Het bijna complete bestuur van Twente is weggestuurd. Dat is een zege voor Twente! Als er nu wel professionals worden aangesteld, met een hart voor FC Twente, dan moet het wel goed komen.

Het is verder een kwestie van contracten sluiten met:  sponsors, spelers en ander personeel. E gemeente blijkt graag de helpende hand te willen toesteken. Dus waarom deze dreigende tal van Van Oostveen!!?

Deze man staat al bekend om zijn rare beslissingen door contracten van bondscoaches voor belangrijke toernooien te verlengen. Wanneer het dan tegenvalt, zoals gebruikelijk, is er geen mogelijkheid om coaches te ontslaan. Dat komt door een ons kent ons cultuur. Van Oostveen is iemand die er graag bij wil horen en graag meefeest met spelers enzo. Laatst is dus assistent Danny blind voor een belangrijk toernooi al de functie van bondscoach in het vooruitzicht gesteld waardoor nodige veranderingen op voorhand uitgesloten waren. Dat was zeer comfortabel voor leidinggevende spelers/saboteurs Sneijder en Van Persie. Met als resultaat dat het volgende EK gemist wordt. Dat komt door het genoemde ons kent ons beleid van Van Oostveen. Zodra hij deze post kreeg is hij dus dikke maatjes geworden met  genoemde spelers en blijven deze spelers en Danny Blind. Het is gewoon corruptie.

 Ik heb het in een eerder blog gehad over het complot tegen FC Twente en het is dus nog groter dan ik toen al schetste. De KNVB en dan met name deze Van Oostveen is er ook bij betrokken. Het doel is dus om het Heracles van Tom Egberts, die zijn baantje bij de NOS te danken heeft aan zijn invloedrijke familie, groot te laten worden. Dat kan alleen als de achterban van FC Twente overstapt naar Heracles.
 
Ik vind dat Van Oostveen: zijn mond had moeten houden, gecorrigeerd moet worden, teruggefloten moet worden en van het toneel moet verdwijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten