dinsdag 2 november 2021

Achterlijke coronamaatregelen

 

Maatregelen tegen Corona

(Wereldwijd gedragen waanzin)

Maatregelen In NL

1)     1) 1,5 meter afstand;

2)     2) Mondkapje;

3)      3) Geen handen schudden;

4)      4) Niezen in elleboog;

5)      5) Een app;

6)      6) Aanraden om te ventileren

7)      7) Dokterdictatuur Beleid regering laten bepalen door dokters/virologen die geen benul hebben van bijvoorbeeld economische gevolgen;

8)      8) Lock down;

9)      9) Noodtoestand met uitgaansverbod;

1   10) Bedrijven compenseren voor omzetverlies door lockdown;

1)  11) Staatslening van 100 miljard (in de eeuwen dat NL bestaan is er een staatschuld van 450 miljard waar dus in 1 jaar een groot gedeelte van deze 100 miljard bij komt + rente) zonder verantwoording af te leggen waar dit geld allemaal naartoe gaat. De compensatie van mkb bedrijven kost nog geen 8 miljard;

2)   12) Vaccineren;

3)   13) Kleurencode;

4)   14) QR code;

5)   15) Neuspeuter;

6)   16 Met een beperkt aantal mensen in je eigen woning mogen verblijven.

 

 

Er was ook een roep om een snotneusprotocol https://www.nu.nl/economie/6164066/arbodiensten-vrezen-griepgolf-en-willen-snotneusprotocol.html

 

Wat ze wel hadden moeten doen is: de hygiëne aanpakken.

1) Handschoenen voor personeel dat werkt met voedsel. Supermarkten, horeca. Wanneer personeel in de supermarkt, bijvoorbeeld, een doos uitpakt kunnen zij zich snijden en gaan bloeden, met goede werkhandschoenen kan dit niet gebeuren.

2) Voedsel bedoeld voor consumenten met name in supermarkten verpakken in plastic. Zonder gaatjes! (innovatieprijs onder Balkenende voor plastic met gaatjes waardoor fruitvliegjes en bacteriën vrij spel hebben). Groenten/fruit alleen nog in: plastic, blik en potten!

3) Ouderen met hun kwetsbare gezondheid verbieden naar supermarkt te gaan zij kunnen gebruik maken van bezorgservice of de service van een verzorgingstehuis wanneer zij daar in zitten.

4) ventilatiesystemen (de hoofdoorzaak van verspreiding in bejaardentehuizen bedrijven en supermarkten) reinigen en definitief uitschakelen. Luchten door ramen en deuren open te zetten voor 5 minuten.

5) Keuringsdienst van waren onder curatele + uitbreiden.

6) Fruit + ander gezond voedsel promoten. Iets wat vroeger productschappen deden. melk de witte motor en snoep verstandig eet een appel Het is goed dat deze zijn wegbezuinigd maar deze reclames zouden door het ministerie van Binnenlandse zaken-volksgezondheid gedaan kunnen worden.

7) In OV optreden tegen hoestende passagiers.

  

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten