zaterdag 5 mei 2012

Dubbel D helpt Nederland uit de crisis


Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dubbel D veiliger is voor vrouwen.
Als proef lieten wetenschappers vrouwen over straat lopen en leidde deze af op een moment dat er een muur voor hen opdoemde. Vrouwen blijken bij geringe afleiding, zoals een vreemde die ineens gedag zegt, niet meer vooruit te kijken.

Groet A die bestond uit a cupjes liep lelijke hoofdwonden op, bloedneuzen en bulten.
Groep B overkwam hetzelfde.
Groep C verliep al iets beter maar de wetenschappers waren niet tevreden daar schaafwonden op het gezicht ook geen gezicht zijn. Men besloot verder te onderzoeken.
Groep D bestaande uit dames met een flinke D –cup  zag weliswaar ook de muur niet maar werd veilig opgevangen door hun voorgevel.
Dit onderzoek is nog een keer herhaald met een lantaarnpaal en de resultaten waren soortgelijk.

De conclusie leidt ertoe de regering aan te raden een dubbele D-cup bij de vrouwelijke bevolking te verplichten. Voor hun eigen veiligheid. Uiteraard dient de overheid de kosten voor deze noodzakelijke ingreep te vergoeden via een stimuleringsregeling. Daartegenover dalen de medische kosten doordat botsingen van onoplettende vrouwen geen schade meer opleveren.
Een grotere cup maat is natuurlijk(en plastisch) toegestaan maar  mocht medisch ingrijpen noodzakelijk zijn dan moet men boven een D cup zelf de ingreep betalen. De prijs van siliconen zou anders teveel omhoog schieten volgens specialisten.

 Een positief neveneffect is dat dit de economie zal stimuleren. Er zullen meer klinieken bijkomen en deze zullen personeel aannemen. Mannen zullen beter hun best doen en dientengevolge ook gestimuleerd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten