zaterdag 30 januari 2016

Sterfhuisconstructie bij FC Twente?

Pelupessy is een voorbeeld van een speler die van Twente was en die ze gewoon hebben laten lopen. Ik heb in eerdere blogs al een paar spelers genoemd die door Twente zijn opgeleid en nu bij Heracles spelen.  Deze spelers  Te Wierik en Breukers waren geld waard maar hebben heracles niets gekost. Heracles profiteert opvallend van de teloorgang bij Twente. Heracles profiteert wel heel erg van de samenwerking met Twente. Terwijl Twente niets eruit krijgt. Twente is bijna failliet door vernietiging van het jeugdige spelerskapitaal.  Als ik als burger zulke voordelen krijg staat de belastingdienst op de stoep om mee te profiteren. Waarom niet bij Heracles?   

Dit lijkt op aansturen op een faillissement, een sterfhuisconstructie. Verboden overigens, ook al zie je dit opvallend veel en wordt de wet niet gehandhaafd door justitie. Zoals bij warenhuizen/winkelketens /boekwinkels/freerecord shop.  Het interessante gaat dan naar de doorstartende onderneming waarna er een doorstart volgt zonder schulden. De schuldeisers hebben dan het nakijken.  Het lijkt erop dat Heracles al een voorschot heeft genomen op de failliete boedel van Twente.
bij Twente, met medewerking van de corrupte en criminele bestuurders, wordt dus doelbewust aangestuurd op een faillissement. Dat is verboden , dat is een sterfhuisconstructie, dat is wanbeleid dat maakt de bestuurders persoonlijk aansprakelijk. Ook de Raad van Commissarissen zal dan niet vrij uit gaan gezien het feit dat zij bestuurders hebben benoemd en onlangs nog met een mededeling kwamen dat er nog iet financieel niet deugde zonder daar nader op in te gaan. Dat kun je niet maken. Zeg dan meteen wat er aan de hand is of houdt het stil. Heracles staat nu opvallend hoog in de eredivisie en gaat misschien wel europees voetbal halen net nu Twente dat voor 3 jaar ontzegt is. Dat is niet toevallig. Dat is beleid. Waar ze zowel bij Twente als bij Heracles en misschien ook wel bij de KNVB van weten.

Dit is misschien lastig te bewijzen maar als ik dit doortrapte gedrag kan doorzien kunnen rechercheurs misschien het hele verhaal boven water halen.
Bestraf de bestuurders, niet de club:
Ik roep wel op niet de clubs te bestraffen maar de bestuurders in kwestie. En Tom Egberts.

 
 

Wat nu op korte termijn te doen voor het sluiten van de transferperiode op maandag. Ervan uitgaande dat de bestuurders niet persoonlijk aansprakelijk gesteld willen worden. ERzijn nog koopjes te vinden.

Keeper: coutihno op de bank gezet bij AZ mogelijk ontevreden.

Verdedigers: Tiendalli links/rechtsback Kan ook buiten de transferperiode heeft nu geen club

jan wuytens : centrale verdediger, mag weg bij AZ

middenveld:Alberg (ADO), Toornstra(Feyenoord), Leerdam  (Vitesse) Van Ginkel(Stoke city) ontevreden bij hun club mogen misschien weg/ gehuurd worden voor een half jaar.

Het verkopen van Ziyech is financieel gezien noodzakelijk. Dan kan Twente niet failliet gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten