vrijdag 24 juli 2020

Halsema en Aboutaleb moeten hun mond dicht houden

Halsema en Aboutaleb moeten hun mond dicht houden

(wellicht met een mondkapje toedekken)

Beiden riepen het kabinet op mondkapjes te verplichtten in het openbaar.

Beiden burgemeesters hebben geen verstand van deze materie en zaaien paniek terwijl zij betaald worden om de rust te bewaren. Mondkapjes in het openbaar is volgens mij per wet verboden ivm bivakmutsen en boerka's.

Ergerlijk is dat de 2de kamer na het gebrul van 2 individuen ineens ander beleid wil of in elk geval een discussie daarover. Dat past niet in een moderne democratie. Dan rolt straks iedereen over elkaar heen met haar/zijn mening. Dat hebben we met verkiezing van een volksvertegenwoordiging willen voorkomen. Anders krijg je Atheense toestanden een pure democratie of een klein stapje verder anarchie het recht van de sterkste de geen met de grootste mond. Dat zou beide burgemeesters misschien niet slecht uitkomen. 

Waarom is Aboutaleb burgemeester? Waarom is hij burgemeester van Rotterdam? Hij is een joods Marokkaanse burgemeester. Is die gemeenschap zo sterk in Rotterdam? Zelfs Marokkanen moeten niets van hem weten. En zelfs Marokkanen heb je meer in andere steden.
Waarom is Halsema burgemeester en waarom van Amsterdam? Misschien zou ze Hasema moeten heten wat staat voor islamitisch geoorloofde zwemkleding. Wie vertegenwoordigt zij? Haar zoon kwam onlangs in het nieuws vanwege een overval op een woning met een nep pistool wat wel geld als vuurwapen. Dit wapen was van haar man die het van een filmset zou mee hebben genomen. Al deze excuses en feitjes die niet van belang zijn kwamen in het nieuws. Een poging om te ontkennen dat ze gewoon wist dat er een vuurwapen (verboden nep pistool is nog steeds een vuurwapen volgens de wet) in huis lag, wat niet mag. Ik denk dat zij toen al haar geloofwaardigheid heeft verspeeld als moeder en hoeder.  De scheld partij tussen haar en de minister van justitie was verre van professioneel op een onprofessioneel tijdstip gevoerd via watsapp. Dat moeten ze allemaal zelf weten maar dan mag het niet in de pers komen. Dat had normaal gesproken tot haar aftreden moeten leiden.
Marcouch is nog zo een figuur hij heeft slechts een LTS opleiding en is daarmee burgemeester van Arnhem, waarom?

Voor allen geld het zal wel elite wezen en het zouden wel eens  (dubbel)spionnen kunnen zijn die beloond zijn voor hun diensten met het burgemeesterschap. Of zj zijn door een andere mogendheid in deze positie gemanoeuvreerd om onrust te zaaien. Ik vind dat niet kunnen en ik vind dat zij dan toch in elk geval hun mond moeten houden en niet in staat gesteld meten worden om hun destructieve werk als spion voor een andere mogendheid weer op te pakken, op deze positie, en zo onrust te zaaien in de samenleving. Precies wat ze nu wel doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten